Tecknat och målat

Tecknat och målat

Jag målar det du vill

Jag gör porträtt och andra motiv på papper, canvasduk, tyg, porslin, träföremål, postlådor och mycket annat! Medier jag använder mig av är färg-/pastellpennor, blyerts/kol, akryl och olja.

Här hittar du alla priser för porträtt och egna motiv, samt hur du beställer! På priset tillkommer frakt om du inte kan hämta den på plats i Umeå.

Hur beställer jag?

Du skickar iväg ett mail till info@ulvens.se och skriver:

  1. Dina kontaktuppgifter
  2. Vad du vill ha för motiv målat/tecknat. Om det är ett porträtt, skicka med fotografier (gärna högupplösta, tydliga) på det djur eller den människa du vill ha.

Jag kommer ge prisförslag och uppskattad tid det tar för mig att göra klar din beställning. När du godkänt allt är beställningen klar!

Priser

Blyerts/kolteckning:

Jag tecknar på papper av hög kvalité och använder mig av både kol och blyerts för att få bästa djup och liv i teckningen. När teckningen är färdig behandlas den med fixativ för att skydda ytan.

A2 (60x42cm)    3300kr

A3 (42x30cm)    2200kr

A4 (21x30cm)    1100kr

A5 (14x21cm) 650kr

Pastell/färgpennor:

Jag använder mig av pasteller och färgpennor av olika märken för att skapa bästa möjliga detaljer och liv i motivet. Allt tecknas på pastelmat, en särskild kartong som är speciellt gjort för just detta medium. Storlekarna här är standard men jag kan också göra större teckningar, pris sätts då efter storlek och motiv.

18×24 cm 1800kr

24×30 2500kr

30×40 4200kr

Olja/akryl på canvas:

Skillnaden mellan olja och akryl är denna: akryl är vattenbaserat, oljefärg är oljebaserat, vilket gör att oljefärgen tar betydligt längre tid att torka. Oljefärgen ger också lite grövre penseldrag än akryl. Akrylmålningar har lite kortare leveranstid än oljemålningar pga torktid, akrylmålningar kan skickas inom en månad eller två sedan tavlan påbörjats och med olja kan det dröja flera månader innan det är klart för leverans!

Priserna variera mellan storlek på duk, vilken sorts duk och om du vill ha målningen i olja eller akryl. Bäst är det att kontakta mig med din beställningen så får du ett prisförslag.

Porslin, metall, tyg och trä 

Du kan skicka till mig det föremål du önskar få målat, eller beställa direkt från mig. Jag har flera olika porslinsföremål, träbrickor, tygväskor och mycket annat. Har jag det inte inne kan jag beställa det du vill ha och sedan måla det enligt dina önskemål.

Prisförslag ges när du angett vad du önskar.

För att beställa, kontakta info@ulvens.se!

Portfolio

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *