Djurfotografering

Djurfotografering

Om fotograferingen 

Jag fotograferar alltifrån akvariefiskar till hästar. Hur lång tid och vart vi håller till beror på djuret/djuren som ska fotograferas. Det viktigaste för mig är att ditt husdjur trivs och mår bra under tiden, vi stressar inte och låter djuret vänja sig vid kamera och mig om nödvändigt.

Mitt mål är att fånga djurens personlighet på fotografierna och jag gör lika gärna traditionella porträttfoton på huvud, som jag fotograferar ”i farten” och helkroppsbilder.

Betalar gör du efter avklarad fotografering. Om du bor långt utanför Umeå och vill ha fotograferingen hemma hos dig kan viss reseersättning tillkomma på priset. Så snart fotografierna är redigerade och klara (brukar ta någon dag efter avklarad fotografering) kommer du få fotografierna digitalt.


Varmt välkommen att boka tid för fotografering på info@ulvens.se! 


Fotopaket 

Det finns olika paket att boka

Hund och katt

Pris: 550kr

Få fem högupplästa fotografier digitalt på din älskling, hund eller katt. Fotograferingen kan tas utomhus eller hemma hos dig.

Häst

Pris: 650kr

Få fem högupplösta fotografier på din häst. Du väljer om hästen ska fotograferas i arbete eller lös i hagen, med dig på ryggen/i vagnen eller ej.

Smådjur

Pris: 250kr

Gnagare, fåglar, reptiler, fiskar, amfibier osv. Vad ditt hjärta bankar för, det fotograferar jag.

Boskapsdjur

Pris: 650kr

Grisar, kor, getter osv.

Uppfödare

Pris: 850kr.

Om du behöver hjälp med fotografier till hemsida, för reklam, informationsblad osv kan jag hjälpa dig med det!

Boka tid

Skicka ett mail till info@ulvens.se så hittar vi en tid som passar! Alla fotografering utomhus blir beroende på väder och ljus. Förmiddag, dagtid och eftermiddag är det som passar bäst för utomhusfotografering, ju närmare vinter vi går, desto snävare tidsram att fotografera inom så klart.

Om du bokat tid för utomhusfotografering och vädret den dagen inte alls passar sig, bokar vi enkelt om till en ny dag!

Välkommen att boka tid idag! Ring 070-3786643 eller maila info@ulvens.se! 

Portfolio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *