Tecknat och målat

Tecknat och målat

Jag målar det du vill

Jag gör porträtt och andra motiv på papper, canvasduk, tyg, porslin, träföremål, postlådor och mycket annat! Medier jag använder mig av är färgpennor, blyerts, akryl, olja, bläck – det som passar ditt motiv bäst!

Här hittar du alla priser för porträtt och egna motiv, samt hur du beställer! Om du ska beställa en julklapp tar jag emot julklappsbeställningar fram till sista november, men var gärna ute i så god tid som möjligt. 

Hur beställer jag?

Du skickar iväg ett mail till info@ulvens.se och skriver:

  1. Dina kontaktuppgifter
  2. Vad du vill ha för motiv målat/tecknat. Om det är ett porträtt, skicka med fotografier (gärna högupplösta, tydliga) på det djur eller den människa du vill ha.

Jag kommer ge prisförslag och uppskattad tid det tar för mig att göra klar din beställning. När du godkänt allt är beställningen klar!

Priser

Blyertsteckning:

A2 (60x42cm)    1200-1800 kr

A3 (42x30cm)    850-1050 kr

A4 (21x30cm)    500-650 kr

Olja/akryl på canvas:

Skillnaden mellan olja och akryl är denna: akryl är vattenbaserat, oljefärg är oljebaserat, vilket gör att oljefärgen tar betydligt längre tid att torka. Oljefärgen ger också lite grovare penseldrag än akrylen. Akrylmålningar har kortare leveranstid än oljemålningar. En oljemålning får du räkna med kan ta upp till en månad eller mer beroende på motiv. 

Ungefärliga storlekar på duk           Pris Oljefärg          Pris Akrylfärg

45x50cm                                            1800-2400 kr          1300-1500 kr

30x40cm                                             1400-1600kr         900-1200kr

20x30cm                                             800-1200kr       500-800kr

Färger på dukar: Svarta dukar eller vita.

Svarta dukar ger snygga porträtt av både människor och djur som får motivet att sticka ut och synas! Har just nu bara svarta dukar i måtten 30×30 cm. Vita dukar ger en valfrihet på speciella bakgrunden och används om man inte vill ha en svart bakgrund. Har många olika format på vita dukar.

Porslin, metall, tyg och trä 

Du kan skicka till mig det föremål du önskar få målat, eller beställa direkt från mig. Jag har flera olika porslinsföremål, träbrickor, tygväskor och mycket annat. Har jag det inte inne kan jag beställa det du vill ha och sedan måla det enligt dina önskemål.

Pris ges efter förfågan.

För att beställa, kontakta info@ulvens.se!

Portfolio

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *