Det här är jag

Det här är jag

Jag heter Emmelie, är bosatt i Umeå men kommer ursprungligen från Söråker (tre mil norr om Sundsvall). Jag har målat och tecknat sedan jag var stor nog att hålla i en penna. Under hela livet har jag utbildat mig och utvecklat mina tekniker, och kommer alltid att göra! De senaste tio åren har jag målat på beställning åt både privatpersoner och företag. För några år sedan startade jag eget företag som porträttmålare och porträttfotograf (på främst djur).

IMG_3671

IMG_3676

Jag älskar utmaningar och att måla och teckna åt andra är verkligen en utmaning som jag älskar! Mitt mål är alltid att alla porträtt och motiv ska ha lika mycket känsla som bra teknik, och jag tecknar alltid med själ och hjärta. Jag säljer inget jag inte är nöjd med själv, och försöker alltid att tänka på medmänniskor och miljö i mitt företagande och skapande.

Jag hoppas att Du hittar något som passar dig här, och vill du ha något målat som inte finns här hjälper jag dig mer än gärna. Ingen fråga är dum och alla utmaningar är välkomna! 

Emmelie Nordström

info@ulvens.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *